Home > Klassen > L2B >

L2B

Juf Liesbet

Nieuws uit de klas


Bezoek aan het kasteel van Sinterklaas

Vandaag ging het tweede leerjaar op bezoek naar het kasteel van Sinterklaas. Enkele pieten wachtten ons op. We kregen een rondleiding van 'wegwijspiet'. Tijdens onze rondleiding zagen we het bed van de Sint. Enkele pieten lagen te slapen omdat ze deze nacht op pad waren. Op het einde van ons bezoek kwam het hoogtepunt. Daar was Sinterklaas. Wat een avontuur!

Generic placeholder image

Muzische herfstactiviteiten in het park.

Vandaag ging het tweede leerjaar naar het park om enkele muzische activiteiten in het thema van de herfst uit te voeren. We knutselden met klei op de bomen, maakten herfstmandala's en speelden spelletjes in de natuur. Het was een super leuke en zonnige herfstnamiddag.

Generic placeholder image

Foto's schoolfeest

Alle foto's van het schoolfeest staan online bij 'foto's'.

Generic placeholder image

Knutselen rond dieren/respect voor dieren

Ons maandthema in de school is: 'respect voor dieren'. Met onze klas knutselden wij deze mooie werkjes.

Generic placeholder image

Loopcross

Dinsdag 11 oktober was er de jaarlijkse loopcross van de scholengemeenschap. Alle leerlingen van de klas liepen mee. Ze deden dat dan ook allemaal fantastisch. Twee leerlingen behaalden zelfs een medaille: Erin en Celia. Celia behaalde een knappe derde plaats. Erin werd tweede. Een dikke proficiat.

Generic placeholder image

Kasteelklassen

Volgende week is het zover. Dan gaan we op kasteelklassen. Wij proberen zoveel mogelijk foto's te nemen zodat jullie zien wat de kinderen allemaal doen. Hieronder vinden jullie de link voor de foto's.

https://photos.app.goo.gl/h21hNuR227PgVQpg8

https://photos.google.com/share/AF1QipPtXbgyeXPNolCFA2EV_au-L66h_xsHIX5g1kFaLJeOBCyUTt1OUmPfgOGowjwICQ?key=ZFF1SW1hOFdBRThXMnAySVBCUE9Lc1ZLbmptUEt3

Generic placeholder image

Strapdag

Vandaag is het strapdag.
De leerlingen komen zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met de step naar school. Op die manier maken we de schoolomgeving veiliger en gezonder.
We vragen ook om vanaf nu terug zoveel mogelijk de fluojas te dragen.

Generic placeholder image

Onze verjaardagstrein

In de klas maakten we een verjaardagstrein. De trein is dit schooljaar al twee keer gestopt, want zaterdag was Toon jarig en vandaag is Lemmy jarig. Binnenkort stopt de trein opnieuw voor Xanti zijn verjaardag.

Generic placeholder image

De eerste schooldag

De eerste schooldag zit er al op. Alle leerlingen zijn goed gestart in het tweede leerjaar. Deze ochtend speelden we enkele spelletjes. In de namiddag kregen we al een lesje rekenen en wero. Kijk zeker regelmatig op de schoolsite om te zien wat de leerlingen allemaal doen in de klas en op school.

Generic placeholder image

Einde vakantie

Ik hoop dat iedereen kon genieten van een deugddoende vakantie! Morgen is het 1 september. Een nieuw schooljaar, een nieuwe start. Geniet nog van de laatste dag vakantie.

Generic placeholder image