Home > Klassen > L2B >

L2B

Juf Liesbet

Nieuws uit de klas


Kasteelklassen

Volgende week is het zover. Dan gaan we op kasteelklassen. Wij proberen zoveel mogelijk foto's te nemen zodat jullie zien wat de kinderen allemaal doen. Hieronder vinden jullie de link voor de foto's.

https://photos.app.goo.gl/h21hNuR227PgVQpg8

Generic placeholder image

Strapdag

Vandaag is het strapdag.
De leerlingen komen zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met de step naar school. Op die manier maken we de schoolomgeving veiliger en gezonder.
We vragen ook om vanaf nu terug zoveel mogelijk de fluojas te dragen.

Generic placeholder image

Onze verjaardagstrein

In de klas maakten we een verjaardagstrein. De trein is dit schooljaar al twee keer gestopt, want zaterdag was Toon jarig en vandaag is Lemmy jarig. Binnenkort stopt de trein opnieuw voor Xanti zijn verjaardag.

Generic placeholder image

De eerste schooldag

De eerste schooldag zit er al op. Alle leerlingen zijn goed gestart in het tweede leerjaar. Deze ochtend speelden we enkele spelletjes. In de namiddag kregen we al een lesje rekenen en wero. Kijk zeker regelmatig op de schoolsite om te zien wat de leerlingen allemaal doen in de klas en op school.

Generic placeholder image

Einde vakantie

Ik hoop dat iedereen kon genieten van een deugddoende vakantie! Morgen is het 1 september. Een nieuw schooljaar, een nieuwe start. Geniet nog van de laatste dag vakantie.

Generic placeholder image