Home > Klassen > L6 >

L6

Meester Glenn

Nieuws uit de klas


Morgen vertrekken we op zeilklassen! Sportweek te Nieuwpoort

Morgen is het zover. We vertrekken om 8u30 met auto's richting Nieuwpoort. We verblijven een week op het BLOSO-domein 'Wittebrug'. Wie ons wil volgen, kan vanaf morgenavond foto's bekijken bij L6. Het wordt zeker een leuke maar vooral sportieve week!

Meester Glenn
Meester Wouter

Generic placeholder image

Beetje stress voor interdiocesane proeven Veel succes!

Vandaag begonnen we in L6 met de interdiocesane proeven. De vakken Frans, wiskunde en techniek kwamen aan bod. De leerlingen waren heel geconcentreerd. Hopelijk volgen er goede resultaten!

Generic placeholder image

Davidsfonds Junior Journalist een winnares met talent in onze klas

Op zaterdag 23 maart was het uitreiking van de Junior Journalist wedstrijd. Alle 5e en 6e leerjaren van de scholen uit Menen namen deel aan deze wedstrijd met als thema 'meesterschap'. Per klas werden telkens 2 werkjes geselecteerd. Roos en Yana werden geselecteerd voor L6. Het was uiteindelijk Roos die de hoofdprijs in de wacht sleepte met haar verhaal: 'Mijn opa'. Een dikke proficiat aan Roos maar ook aan alle andere leerlingen die deelnamen! Een trotse meester

Generic placeholder image

Eerste bezoek secundaire school Sint Joris

Vandaag bezochten we voor het eerst een secundaire school. We bezochten Sint Joris te Menen. We kregen er een lesje natuurwetenschappen, koken, verkoop en verzorging. Iedereen was enthousiast! Op het einde van ons bezoek kregen we elk nog een zakje popcorn mee. Het was een geslaagde namiddag. Uitkijken nu naar de andere 3 bezoeken. In de komende weken bezoeken we nog het VTI, het college en het PTI.
De leerlingen van L6

Generic placeholder image

Verkiezingen in L6 Eigen partij oprichten

De verkiezingen komen er terug aan. Ook de leerlingen van L6 willen wel eens beslissingen nemen. We leerden heel wat over de komende gemeenteraadsverkiezingen en verzonnen dan ook zelf een partij met een eigen slogan en logo. De ene wil meer groen, de andere een hondenasiel of een extra rusthuis. Deze week moeten ze zelf gaan stemmen. Nathan werd voorzitter en Aerith secretaresse. Foto's vinden jullie bij L6.

Generic placeholder image

Muzisch portfolio online Google drive

Beste ouders,

Dit jaar werken we in L6 met een online muzisch portfolio. De leerlingen kunnen inloggen via google en krijgen zo hun muzische map te zien. Daarin proberen juf Femke en mezelf elke week iets te posten i.v.m. muzische. Zo kunnen ook jullie, de ouders, foto's / filmpjes / evaluaties / ... bekijken van de muzische lessen. Veel kijkplezier!

Meester Glenn

Generic placeholder image

Start van het nieuwe schooljaar Een goeie start voor iedereen

Aan iedereen van de Sint-Jansschool een goeie start gewenst op maandag 3 september. Ik kijk er alvast naar uit om mijn leerlingen van de 6e klas te verwelkomen.

Meester Glenn

Generic placeholder image