Home > Klassen > L6A >

L6A

Meester Glenn

Nieuws uit de klas


Winnares tekenwedstrijd Isabela!

Vandaag kregen we een leuk mailtje binnen. Isabela haar werk van de tekenwedstrijd werd geselecteerd voor de grote finale in Brussel. Op 18 maart mag ze met haar gezin naar Brussel om haar prijs in ontvangst te nemen. Wat een fantastisch nieuws. Dikke proficiat aan Isabela maar ook aan alle andere leerlingen van de klas. Er zaten hele mooie tekeningen bij!

Generic placeholder image

Boekpromoties Start

Vandaag startten we met onze boekpromoties. Diethe beet de spits af met haar boek: ‘For girls only’
Morgen en woensdag zullen we nog veel verhalen te horen krijgen. Ook Aliya, Enora en Chloé deden reeds hun boekpromotie.

Generic placeholder image

Theorie fietsexamen Hoog bezoek: politie

Vandaag kregen we bezoek van 2 politieagenten. De papa van Camille, met collega Andy, kwamen ons heel wat nuttige verkeersuitleg geven voor ons komende fietsexamen. We leerden heel wat bij! Dank u wel 🙏

Generic placeholder image

Prijs voor project 'mooimakers' afval opruimen

Vandaag kregen we met onze school een cheque van 800 euro van het project mooimakers. We zorgen met onze school voor het milieu en dit werd beloond. Met L6 mochten we op de foto. We waren natuurlijk heel erg trots.

Generic placeholder image

Welkom tijdens onze opendeur! Nieuwe start

Beste ouders en leerlingen van L6A,

Deze namiddag zijn jullie allen welkom op school voor onze opendeur. Je kan er onze klas eens bezoeken en ik kan kennis maken met jullie en/of je ouders. Wees allen welkom en hopelijk tot straks.

meester Glenn

Generic placeholder image