Home > Klassen > L6 >

L6

Meester Glenn

Nieuws uit de klas


Eerste bezoek secundaire school Sint Joris

Vandaag bezochten we voor het eerst een secundaire school. We bezochten Sint Joris te Menen. We kregen er een lesje natuurwetenschappen, koken, verkoop en verzorging. Iedereen was enthousiast! Op het einde van ons bezoek kregen we elk nog een zakje popcorn mee. Het was een geslaagde namiddag. Uitkijken nu naar de andere 3 bezoeken. In de komende weken bezoeken we nog het VTI, het college en het PTI.
De leerlingen van L6

Generic placeholder image

Verkiezingen in L6 Eigen partij oprichten

De verkiezingen komen er terug aan. Ook de leerlingen van L6 willen wel eens beslissingen nemen. We leerden heel wat over de komende gemeenteraadsverkiezingen en verzonnen dan ook zelf een partij met een eigen slogan en logo. De ene wil meer groen, de andere een hondenasiel of een extra rusthuis. Deze week moeten ze zelf gaan stemmen. Nathan werd voorzitter en Aerith secretaresse. Foto's vinden jullie bij L6.

Generic placeholder image

Muzisch portfolio online Google drive

Beste ouders,

Dit jaar werken we in L6 met een online muzisch portfolio. De leerlingen kunnen inloggen via google en krijgen zo hun muzische map te zien. Daarin proberen juf Femke en mezelf elke week iets te posten i.v.m. muzische. Zo kunnen ook jullie, de ouders, foto's / filmpjes / evaluaties / ... bekijken van de muzische lessen. Veel kijkplezier!

Meester Glenn

Generic placeholder image

Start van het nieuwe schooljaar Een goeie start voor iedereen

Aan iedereen van de Sint-Jansschool een goeie start gewenst op maandag 3 september. Ik kijk er alvast naar uit om mijn leerlingen van de 6e klas te verwelkomen.

Meester Glenn

Generic placeholder image