Home > Klassen > L6A >

L6A

Meester Glenn

Nieuws uit de klas


STEM Olympiade Top 3 van de klas

Enkele weken geleden deden we met de klas mee aan een wedstrijd rond techniek. De leerlingen kregen 32 technische vragen voorgeschoteld. Vandaag kregen we de resultaten. De top 3 van de klas bestond uit Senne Depypere met 77 punten, Inaya met 84 punten en Kim met 85 punten! Proficiat aan hen maar zeker ook aan de anderen van de klas die het goed deden!

Generic placeholder image

Voorleesweek Pas op voor leesvirus!

Morgen start de voorleesweek. Iedereen van L6 wordt besmet met het leesvirus. Enkel door elke dag wat te lezen of voor te lezen kunnen ze afraken van het virus. Ze krijgen alvast een dokter-voorschrift en wat ontsmetting. Hopelijk is iedereen tegen vrijdag verlost van het virus.

Generic placeholder image

Halloween vieren met de klas L6

Vandaag mochten de leerlingen verkleed naar school komen. Jullie zagen er echt angstaanjagend uit 👻🎃

Generic placeholder image

Dag van de jeugdbeweging L6

Vandaag mochten de leerlingen die in een jeugdbeweging zitten, in hun uniform naar school komen. Nelle, Hannah, Yan, Otto-Jan en Brent poseren voor de foto.

Generic placeholder image

Cirkelen in de klas Thema: social media

Vandaag hebben we voor het eerst een kringgesprek gehouden rond het thema ‘social media’. Er kwamen veel vragen aan bod en iedereen kon vrij antwoorden. We luisterden aandachtig naar elkaar.

Generic placeholder image

Oktober = blauw Jaarthema kleuren

Vandaag kwam bijna iedereen met een blauw kledingstuk of een blauw accessoire naar school.

Generic placeholder image

Tot volgende week! Nog een weekje vakantie...

Beste, toekomstige leerlingen van L6. Nog een weekje vakantie en dan vliegen we er terug in. Ik kijk er alvast heel erg naar uit om jullie in mijn klas te hebben. We gaan er alles aan doen om er een leuk en boeiend schooljaar van te maken. Geniet nu nog maar even van de rust ;-) Tot binnenkort!

vele groetjes

meester Glenn

Generic placeholder image