Home > Klassen > L3 >

L3

Juf Liesbet

Nieuws uit de klas


Alles met de bal

Deze ochtend ging L3 samen met L4 naar Wervik om te sporten. Er werden verschillende spelletjes gespeeld met de bal. De leerlingen waren erg enthousiast. Ze konden zich uitleven en hebben goed gesport.

Generic placeholder image

Spelend leren

Leren in de klas moet niet altijd in een werkboek zijn. Aan de hand van spelletjes kan er ook geleerd worden. Vandaag speelden de leerlingen spelletjes in verband met metend rekenen. De leerlingen vonden het alvast super tof.

Generic placeholder image

Bosdag Bergelen

Vandaag gingen we samen met L2 naar het provinciedomein Bergelen. Het was echt een schitterende dag. De leerlingen deden er allerlei activiteiten, speelden in de natuur en op het speelplein. Alle leerlingen waren razend enthousiast. Foto's staan reeds online. Ook bij L2A en L2B kunnen foto's staan van kindjes van onze klas.

Generic placeholder image

Baby Kayden op bezoek

Vrijdagnamiddag kwam baby Kayden op bezoek. Kayden is het kleine broertje van Izaura.

Generic placeholder image

Veel werk in de klas

We zijn druk bezig in L3: repeteren voor het schoolfeest, rekenen tot 1000, woorden juist leren schrijven, hoofdletters leren,... Deze ochtend schreven we ook een brief.
Zondag is ons jaarlijks schoolfeest. De leerlingen hebben al super veel geoefend. Ze doen echt hun best. Ze beginnen wel al wat kriebels in hun buik te voelen voor zondag. Spannend...

Generic placeholder image

Dag van de sportclub

Vandaag was het dag van de sportclub. Heel wat leerlingen van de klas zijn aangesloten bij een sportclub. Turnen, volleybal, tennis, atletiek, voetbal, boksen...
De leerlingen mochten daarom met hun sportkledij naar school komen. Een dikke duim voor alle sportieve leerlingen!

Generic placeholder image

Welkom Kayden Izaura werd grote zus

Izaura had deze ochtend groot nieuws. Ze werd opnieuw grote zus. Haar klein broertje, Kayden, werd vrijdag 14 september 2018 geboren.
Een super dikke proficiat!!

Generic placeholder image

Leerwandeling in Menen

Vandaag maakten we een leerwandeling in Menen. We leerden over de verschillende gebouwen en over de geschiedenis van Menen. We zagen: het belfort, het stadhuis, de oude tabaksfabriek, het schippershofmuseum,....

Generic placeholder image

Leerwandeling

Vandaag maakten we een leerwandeling. We leerden over de verschillende soorten woningen: appartement, rijhuis, villa,... We zagen zelfs het huis van Eva.

Generic placeholder image

Welkom

Welkom in het derde leerjaar!
Vandaag startte het nieuwe schooljaar. Na de lange vakantie zijn we blij om terug in de klas te zijn. We hopen er samen een spetterend schooljaar van te maken!

Generic placeholder image