Home > Klassen > L2A >

L2A

Juf Annelies

Nieuws uit de klas


Briek jarig!

Deze kanjer werd vandaag 7 jaar!
Hiep hiep hoera van ons allemaal. :-)

Generic placeholder image

De kindjes stellen zich graag aan jullie voor...

Mijn naam is Alisse. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Milan. Ik heb twee zussen. Ik heb geen huisdieren. Ik lust graag een hamburger. Ik hou van volleybal.

Mijn naam is Korneel. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Eden. Ik heb 1 broer. Ik heb een kat en een hond. Ik lust graag frietjes. Ik hou van voetbal.

Mijn naam is Loïc. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Briek. Ik heb 1 broer. Ik heb geen huisdieren. Ik lust graag macaroni. Ik hou van voetbal.

Mijn naam is Angèle. Ik ben 6 jaar. Ik woon in Halluin. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Nina. Ik heb 1 broer. Ik heb kippen en een gans. Ik lust graag frietjes. Ik hou van lopen.

Mijn naam is Emma. Ik ben 6 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Loïc. Ik heb 1 zus en 1 broer. Ik heb een kat. Ik lust graag frietjes. Ik hou van volleybal.

Mijn naam is Briek. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Loïc. Ik heb 2 broers. Ik heb een hond. Ik lust graag frietjes. Ik hou van volleybal.

Mijn naam is Mila. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Wervik. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Nina. Ik heb 1 zus. Ik heb geen huisdieren. Ik lust graag spaghetti. Ik hou van paardrijden.

Mijn naam is Acha. Ik ben 6 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Nina. Ik heb 1 zus en 2 broers. Ik heb geen huisdieren. Ik lust graag frietjes. Ik hou van basketbal.

Mijn naam is Hayley. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Briek. Ik heb 3 broers. Ik heb 2 honden en 1 varken. Ik lust graag BBQ. Ik hou van ballet.

Mijn naam is Nina. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Mila. Ik heb 1 broer. Ik heb een hond. Ik lust graag macaroni. Ik hou van ballet.

Mijn naam is Esmée. Ik ben 6 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Nina. Ik heb 1 zus. Ik heb een hond. Ik lust graag frietjes. Ik hou van basketbal.

Mijn naam is Zenani. Ik ben 8 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Esmée. Ik heb 2 zussen en 1 broer. Ik heb een vogel. Ik lust graag BBQ. Ik hou van ballet.

Mijn naam is Youssef. Ik ben 6 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Briek. Ik heb 3 broers en 1 zus. Ik heb 3 katten. Ik lust graag spaghetti. Ik hou van voetbal.

Mijn naam is Milan. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Alisse. Ik heb 3 zussen en 2 broers. Ik heb geen huisdieren. Ik lust graag BBQ. Ik hou van ballet.

Mijn naam is Thor. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Geluwe. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Korneel. Ik heb 2 zussen. Ik heb een kat. Ik lust graag pannenkoeken. Ik hou van lopen.

Mijn naam is Shanaya. Ik ben 6 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Briek. Ik heb 1 zus en 2 broers. Ik heb geen huisdieren. Ik lust graag spaghetti. Ik hou van ballet.

Mijn naam is Eden. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Korneel. Ik heb 1 zus. Ik heb een kat. Ik lust graag frietjes. Ik hou van voetbal.

Mijn naam is Thiebe. Ik ben 7 jaar. Ik woon in Menen. Ik zit in het tweede leerjaar. Mijn vriendje heet Korneel. Ik heb geen zussen en geen broers. Ik heb geen huisdieren. Ik lust graag pizza. Ik hou van dansen.

Generic placeholder image

Doe je mee? Samen leren in klas twee!

Wat leuk om vandaag zoveel enthousiaste kindjes in mijn klas te hebben! :-)
Ze zijn allemaal heel flink gestart in het tweede leerjaar. Laten we er samen een plezant en leerrijk schooljaar van maken.

Generic placeholder image