K0 - K1A

Juf Edith en juf Delphine

Nieuws uit de klas


sneeuwpret

Vandaag konden we door het raam de eerste sneeuwvlokjes zien. Wat is het dan ook leuk om deze eens buiten te gaan ontdekken. We trokken onze dikke jassen, mutsen en wantjes aan en trokken naar buiten. Wat was het fijn! Meer foto's volgen !

Generic placeholder image

Buiten fietsen

Met de eerste kleuters en enkele oudste van de peuters gingen we al eens buiten fietsen. We probeerden zelf te duwen op de pedalen, trapten met de voeten of fietsten per 2. Later komen onze peuters aan de beurt om ook eens leuk buiten te fietsen! :)

Generic placeholder image

Genieten van de winter.

Tijdens de speeltijd genoten we van de heerlijke zonnestralen en het stempelen van onze handen in het ijs!

Generic placeholder image

Leerlingen L5 komen vertellen bij de jongste kleuters.

Tijdens de maand december genieten we bij de jongste kleuters van de vele verhalen rond Sint en kerst die de leerlingen van het 5de leerjaar bij ons komen vertellen! Bedankt aan alle meisjes en jongens van de 5de klas A en B!

Generic placeholder image

De boot van Sinterklaas

Vandaag hielpen alle peuters mee aan het versieren en vormgeven van de boot van Sinterklaas. We kleefden, kleurden en speelden met onze zelfgemaakte boot.

Generic placeholder image

Kersentaart bakken en proeven.

Vrijdag komen de grootouders op bezoek! Deze week hebben we de grootouders al geschilderd en de klas versierd voor het hoog bezoek. We luisterden naar het verhaal "Bij oma en opa" en hebben vandaag , net als in het boek , een kersentaart gebakken. Hmmmmmmmm heerlijk!

Generic placeholder image

Schilderen met onze handen

Vandaag schilderen we veel met onze handen. We maakten een mooi en kleurrijk schilderijtje met onze handen.

Generic placeholder image

Naar de boomgaard.

Onder een stralende zon mochten we , samen met de klas van juf Lut, genieten van het bezoek aan de boomgaard. Geniet met ons mee bij het bekijken van de foto's.

Generic placeholder image