K0 - K1A

Juf Edith en juf Delphine

Nieuws uit de klas


Geboortes bij de klas-visjes!

Nu de school gesloten is hebben jullie zich misschien afgevraagd hoe het gesteld is met onze klas-visjes? Goed nieuws : de vissen zijn nu eventjes terug thuis in het aquarium van juf maar bij de "verhuis" waren er geen 10 visjes meer maar 12! Er waren 2 kleine visjes geboren! Die zwemmen nu rond bij de andere kleine visjes in juf haar aquarium. (zie foto's)

Generic placeholder image

Postkaartjes

Dag ouders en kindjes,

In tijden als vandaag moeten we soms eventjes iemand missen die we graag zien. Een lieve oma of opa, vriendjes, familieleden,.... Het is daarom superbelangrijk om ook die mensen te laten weten dat we aan hen denken, een hart onder de riem steken, ... Bij 'media' plaatsten we alvast enkele kaartjes van Jules. Deze kunnen afgeprint worden en aan de achterkant kan eventueel een mooie tekening gemaakt worden. Deze kunnen dan verstuurd worden naar de mensen die we toch even willen laten zien dat we aan hen denken. Indien jullie dit doen mogen jullie ons altijd een fotootje doormailen! Zo kunnen ook wij meegenieten van het 'zorgzaam' zijn voor andere mensen van de peutertjes.
Lieve groetjes!

Generic placeholder image

Corona

Hallo!
Helaas, maar niet meer dan logisch, moeten we de klas even sluiten door het coronavirus.
Er zal bij media wel eens een linkje gepost worden met leuke spelletjes voor op een tablet, digitale prentenboekjes,... voor eventueel thuis te spelen. Toch hoop ik dat de peuters vooral veel zullen buitenspelen en genieten van het zonnetje. Daarnaast is het misschien een leuke kans om gezelschapsspelletjes te spelen thuis, zich creatief uit te leven, te voetballen in de tuin, in boekjes te kijken,....
Mocht er iets zijn kunnen jullie ons natuurlijk altijd bereiken via smartschool of mail. (delphine.dehulsters@sint-jansschool.net of edith.valcke@sint-jansschool.net)

Lieve groetjes

Generic placeholder image

Wij kregen drinkflessen

Vandaag kregen wij een supermooie drinkfles van Kato en Bazil met onze naam erop. In de klas konden we zelf kiezen welke kleur we zelf graag wilden hebben. Dankuwel voor de mooie flessen!!

Generic placeholder image

Imano werd grote broer!!

Hoera! Op 10 november werd Imano grote broer van een klein lief zusje 'Maylana' Samen met alle kleuters maakten we een mobiel voor de kleine kapoen. Een dikke proficiat aan de kersverse mama, papa en grote broers van alle kleuters van de klas.

Generic placeholder image

de herfst door kleuterogen

Vandaag trokken we naar de schooltuin met onze kruiwagen, hark, vergrootglazen én fototoestel. Voor de eerste keer dit jaar mochten de kinderen de fotograaf van dienst zijn. Elk om beurt namen ze een mooie foto van de herfst of waar zij een foto van wilden. Het zijn supermooie fotootjes geworden van de allerkleinste natuurfotograafjes. :)

Generic placeholder image

Schoolfeest

Zó trots op onze kapoenen! Wat hebben ze het schitterend gedaan op hun eerste schoolfeest!

Generic placeholder image